Tel. 973 48 11 72

Fax 973 48 10 98

Plaça Guitart s/n

Solsona

ics
ics

NOTÍCIES DEL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS


21/10/2014  Estudiants de Grau d'infermeria i Auxiliars d'infermeria es formen al Centre Sanitari

El Centre també col·labora amb el “Projecte escola-empresa” per tal que els estudiants coneguin l’ofici

Des de fa uns anys el Centre Sanitari del Solsonès ofereix diversos programes de pràctiques per acollir estudiants.  El Centre Sanitari del Solsonès té conveni de formació amb la Universitat de Vic (UVIC), la Fundació Universitària del Bages (FUB) i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). També amb l’Institut Francesc Ribalta, amb la voluntat que els seus estudiants es formin dins l’entorn sanitari.

Programa de pràctiques
Els estudiants que fan pràctiques al Centre Sanitari sempre tenen assignat un professional sanitari de referència que és el responsable de transmetre’ls els coneixements i habilitats que han d’assolir. Cada entitat té un programa de pràctiques amb els objectius de formació i un tutor de seguiment d’aquestes. A més, per seguir l’evolució de cada estudiant es realitzen valoracions periòdiques.

Projecte escola-empresa
D’altra banda, el Centre Sanitari també col·labora amb el “Projecte escola-empresa” de l’Institut Francesc Ribalta. Aquest projecte, anomenat col·loquialment “Tastet d’ofici”, serveix perquè els estudiants visquin l’entorn sanitari i puguin veure com es treballa en un Centre Sanitari.
Durant les hores que estan al Centre coneixen l’activitat dels professionals sanitaris i  col·laboren en les diferents tasques, en funció de les aptituds i habilitats dels estudiants.