Tel. 973 48 11 72

Fax 973 48 10 98

Plaça Guitart s/n

Solsona

ics
ics

NOTÍCIES DEL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS


04/12/2018  La Meva Salut o com accedir al meu historial des de casa

Vols consultar les teves proves mèdiques sense moure’t de casa? Has perdut la teva recepta mèdica i la vols imprimir? Vine i registra’t!


Aquest espai digital del CatSalut permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i d’altres serveis en línia per fer tràmits, consultes i tenir cura de la seva salut. Si estàs interessat en poder disposar d’aquests avantatges, vine a la recepció del Centre Sanitari del Solsonès i t’ajudarem a registrar-te. Una vegada completat el tràmit podràs accedir, a través d’internet, al teu historial i proves mèdiques.


L’espai de “La Meva Salut” Inclou la informació que s’ha generat per l’atenció sanitària prestada en algun dels centres assistencials públics, com ara el pla de medicació vigent de la recepta electrònica, les vacunes administrades, els diagnòstics, els informes clínics i els resultats de les proves i exploracions complementàries.


La presidenta executiva del Centre Sanitari del Solsonès, M. Pilar Fons, ha volgut animar a la població de la comarca a donar-se d’alta en aquesta plataforma i a fer ús de l’aplicació, que permet disposar del propi historial mèdic sense haver d’accedir al Centre.