Tel. 973 48 11 72

Fax 973 48 10 98

Plaça Guitart s/n

Solsona

ics
ics

NOTÍCIES DEL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS


04/12/2018  El Centre Sanitari del Solsonès es referma en el compromís contra el tabac

S’han etiquetat els accessos del centre com a espais lliures de fum


Conscients dels efectes nocius que ocasiona el tabac, des del Centre Sanitari del Solsonès s’estan duent a terme diverses accions de cara a reduir aquest comportament tan perjudicial per la salut.


Aquesta setmana s’han etiquetat els accessos del Centre com a espai lliure de fum, actuació que pretén alliberar les zones properes al Centre del consum de tabac. Aquesta iniciativa es suma a “la setmana sense fum” que es va dur a terme la darrera setmana de maig amb diverses accions i proporcionant material didàctic als fumadors amb informació diversa en relació al fumar i als efectes que produeix el tabac.




Jornada de prevenció i control del tabaquisme a Igualada


A més d’aquestes actuacions, el Centre Sanitari del Solsonès ha participat, aquest cap de setmana, en la III Jornada de la Xarxa de Prevenció i control del tabaquisme que va tenir lloc a Igualada, en la qual es van celebrar diverses ponències en relació al tabac i l’entorn. Precisament en una d’aquestes, personal del Centre Sanitari del Solsonès va exposar, en la taula rodona ”Entorn sense fum, Experiències per un entorn sense fum en diferents àmbits”, els resultats del treball de l’Entorn sense fum als centres educatius, experiència de l’abordatge del tabaquisme de les escoles de Cardona i Solsona, ponència que va ser molt ben acollida.