Tel. 973 48 11 72

Fax 973 48 10 98

Plaça Guitart s/n

Solsona

ics
ics

NOTÍCIES DEL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS


19/03/2020  El Centre Sanitari rep la donació de màscares i granotes protectores

L’Escola Agrària del Solsonès i l’Olga Viladrich, de l’establiment La Cotillaira de Solsona, han fet la donació del material

L’aparició del coronavirus o COVID-19 ha creat situacions que han obligat a adoptar mesures excepcionals i a confinaments massius per tal de frenar la pandèmia. Davant de situacions d’aquest tipus però sempre apareixen brots verds, persones que, de forma altruista, fan donació de material ja sigui als sanitaris, cossos de seguretat o als professionals que estan en contacte amb persones en situació de risc.

Si fa uns dies l’Ajuntament de Solsona agraïa públicament a la família Jieqiao Ni, de la Gran Casa Xina, la donació de mascaretes a la Policia Local de Solsona, Mossos d’Esquadra i al Centre Sanitari, avui ha estat l’Escola Agrària del Solsonès i l’establiment La Cotillaira la que han fet donació de material al Centre Sanitari del Solsonès. Concretament, l’Escola Agrària ha fet donació de mascaretes i l’establiment solsoní de granotes protectores.

Des del Centre Sanitari del Solsonès i des del Consell Comarcal del Solsonès es vol agrair, de forma sincera, la donació feta per aquest centre i per aquest establiment i recordar que tot aquell material que arribi serà molt ben rebut.