Tel. 973 48 11 72

Fax 973 48 10 98

Plaça Guitart s/n

Solsona

ics
ics

NOTÍCIES DEL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS


25/03/2020  El Centre Sanitari concentra esforços davant del que es preveu que sigui el pic de contagis

La plantilla de personal sanitari es prepara per uns dies que es preveuen crucials

En previsió del què siguin dies en que els contagis d’arreu del país assoleixin el seu pic més alt des de l’inici de la crisi sanitària com a conseqüència del Coronavirus, el Centre Sanitari del Solsonès, a fi de contribuir a evitar el col·lapse, concentra els seus mitjans humans per tal d’atendre a les persones que requereixin assistència sanitària urgent. Així mateix s’estan  elaborant protocols pel correcte funcionament del Centre.

Des del Centre es reitera la crida a la població a no acudir als serveis sanitaris a no ser que siguin casos greus; es fa una crida a la calma i es demana a la població que es confini a casa i que, en cas de tenir símptomes lleus similars a un procés gripal, faci repòs i prengui antitèrmics.

Juan Campus, director mèdic de l’ens recorda la importància d’administrar els recursos de què es disposa; “som un Centre Sanitari preparat i conscienciat per donar una primera resposta als pacients que acudeixin a nosaltres” explica, i afirma que posaran tots els seus recursos humans i materials davant de les urgències, “hem de poder atendre la gent que ho necessiti” i, si s’escau, derivar-los a un hospital de referència. El Dr. Campus ha volgut recordar que “estem preparats per donar una primera resposta i estabilitzar a pacients que pateixin des d’un infart, un accident o un ictus”.