Tel. 973 48 11 72

Fax 973 48 10 98

Plaça Guitart s/n

Solsona

ics
ics

NOTÍCIES DEL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS


25/03/2020  Técnicas Láser fa donació d’una mampara de metacrilat al Centre Sanitari

La donació d’aquest equipament vol reforçar la protecció de les administratives de l’àrea de recepció del Centre a fi d’evitar contagis

Es succeeixen els gestos que, de forma altruista, no para de mostrar la població de la comarca davant de la situació de crisi sanitària. En aquest cas ha estat un empresari d’Olius, concretament, Luís López Higueras de Técnicas Láser, el que ha fet la donació d’una mampara de metacrilat al Centre Sanitari del Solsonès. Aquest equipament, que ha estat situat a l’àrea de recepció, suposa una important mesura de protecció per al personal administratiu, a fi d’evitar que aquest, molt exposat a un primer contacte a possibles contagis, pugui reduir notablement una situació de risc per a la seva salut.

Aquest gest de Luís López Higueras s’afegeix a una llista de donacions per part de particulars, escoles i entitats que de ben segur contribuiran a fer front, d’una manera més efectiva, aquesta pandèmia i que demostren, una vegada més, la gran consciència i altruisme de la població del Solsonès.

Des del Centre Sanitari del Solsonès i des del Consell Comarcal del Solsonès s’agraeix enormement aquesta donació convençuts que serà una aportació de gran valor per tal de protegir millor els professionals que prenen un primer contacte amb els usuaris que acudeixen als serveis del Solsonès.