Tel. 973 48 11 72

Fax 973 48 10 98

Plaça Guitart s/n

Solsona

ics
ics

NOTÍCIES DEL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS


30/03/2020  AMES Solsona, CTFC, Motor Club del Solsonès i Recuperacions el Noguer donen ulleres, guants i mascaretes al Centre Sanitari

Les empreses, l’entitat i el club esportiu fan donació d’aquests equipaments per tal de reforçar les mesures de protecció dels professionals sanitaris davant els contagis

El Centre Sanitari del Solsonès vol agrair les noves donacions de material rebudes per part d’empreses i altres ens de la comarca. En aquest cas ha estat l’empresa AMES Solsona, el Consorci Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC), el Motor Club del Solsonès i l’empresa Recuperacions el Noguer de Llobera, que han fet donació de material divers. Concretament AMES ha fet donació d’ulleres protectores, el CTFC guants i mascaretes, el club esportiu Motor Club del Solsonès ulleres protectores i Recuperacions el Noguer ulleres protectores i mascaretes.

Aquests gestos altruistes portats a terme aquests darrers dies, se sumen a les anteriors donacions per part d’empreses, particulars i escoles d’aquestes darreres setmanes que ajuden a dotar de material preventiu als nostres professionals sanitaris.

Per altra banda des de la direcció del Centre Sanitari es segueix recomanant evitar acudir al Centre llevat que ens trobem davant d’un cas urgent. En cas de dubte trucar al 061 i per urgències truqueu al 112.