Tel. 973 48 11 72

Fax 973 48 10 98

Plaça Guitart s/n

Solsona

ics
ics

NOTÍCIES DEL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS


06/04/2020  El Centre Sanitari insisteix en què mantenir el confinament és clau per tal d’evitar disparar la propagació de COVID19 a la comarca

Un augment dels casos conduiria al Centre Sanitari a un col·lapse que fins ara s’ha pogut evitar

El Solsonès no és un oasi i, malgrat que la situació de contagis no és alarmant, es succeeixen els casos que presenten quadres equiparables al COVID19.

Davant d’aquesta situació, el Centre Sanitari fa una nova crida a mantenir les mesures de confinament i així evitar una major propagació del virus “augmentar els contagis faria augmentar la corba de forma perillosa i la sanitat al Solsonès podria entrar en un col·lapse”.

Des de l’ens es vol donar un missatge de tranquil·litat i a la vegada de fermesa “s’està fent bé però no podem baixar la guàrdia”. La direcció mèdica recorda que el virus no dóna treva de manera que “nosaltres tampoc ens podem relaxar gens ni mica si volem superar aquesta situació”.

De moment els protocols al Solsonès estan fent el seu efecte, els sanitaris extremen les mesures i es segueixen atenent els casos que acudeixen al Centre. A la vegada, es vol reiterar la recomanació que davant de símptomes lleus el millor és quedar-se a casa, “els recursos són limitats i els hem de reservar per casos greus”, actitud que està essent clau per mantenir la crisi sota control.