Tel. 973 48 11 72

Fax 973 48 10 98

Plaça Guitart s/n

Solsona

ics
ics

NOTÍCIES DEL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS


06/04/2020  Motocard, Fitaller, IberVending, Jaume Oró, SL, Motor Club del Solsonès i el centre veterinari de Sant Llorenç d’Hortons donen material de protecció al Centre Sanitari

Continuen les donacions de material divers per part d’empreses i entitats

El Centre Sanitari del Solsonès vol agrair les noves donacions de material rebudes per part de diferents empreses i entitats durant els darreres dies. En aquest cas han estat les empreses Motocard,  que ha donat una vintena d’ulleres protectores; Fitaller, 80 obridors d’ús personal per obrir portes sense tocar-les amb la mà i 55 pantalles facials de protecció; IberVending, 25 caixes d’aigües per al personal sanitari; Jaume Oró, SL, 100 mascaretes, 4 dosificadors d’hidroalcohol d’un litre i 5.000 bosses de deixalles de diferents mides; el centre veterinari de Sant Llorenç d’Hortons, un paquet de bates protectores, i l’entitat Motor Club del Solsonès amb una nova donació, també, d’una vintena d’ulleres protectores. 

Aquests gestos altruistes portats a terme aquests darrers dies, se sumen a les anteriors donacions fetes per part d’empreses, entitats, escoles i particulars d’aquestes darreres setmanes que ajuden a dotar de material preventiu als nostres professionals sanitaris.

Per altra banda des de la direcció del Centre Sanitari es segueix recomanant evitar acudir al Centre llevat que ens trobem davant d’un cas urgent. En cas de dubte trucar al 061 i per urgències truqueu al 112.