Tel. 973 48 11 72

Fax 973 48 10 98

Plaça Guitart s/n

Solsona

ics
ics

NOTÍCIES DEL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS


21/04/2020  Fitaller, Mlpetricor, l’Ajuntament de Solsona i l’ANC fan donació de material al Centre Sanitari, Consell Comarcal i ajuntaments de la comarca

Empreses i entitats donen una nova mostra de suport al Centre Sanitari i a les administracions comarcals

El Consell Comarcal i el Centre Sanitari del Solsonès volen agrair les noves donacions de material rebudes per part de diferents empreses i entitats durant els darreres dies. En aquest cas han estat les empreses Fitaller, que ha donat una quarantena de protectors facials pel Consell Comarcal i pels ajuntaments de la comarca; Mlpetricor, unes 120 mascaretes pel Centre Sanitari del Solsonès; l’ANC, una vintena de mascaretes pel Centre Sanitari del Solsonès, i l’Ajuntament de Solsona que ha donat 10 litres de gel hidroalcohòlic pel Centre Sanitari del Solsonès.

Aquests gestos altruistes portats a terme aquests darrers dies, se sumen a les anteriors donacions fetes per part d’empreses, entitats, escoles i particulars d’aquestes darreres setmanes que ajuden a dotar de material preventiu als nostres professionals sanitaris.

Per altra banda des de la direcció del Centre Sanitari es segueix recomanant evitar acudir al Centre llevat que ens trobem davant d’un cas urgent. En cas de dubte trucar al 061 i per urgències truqueu al 112.