Tel. 973 48 11 72

Fax 973 48 10 98

Plaça Guitart s/n

Solsona

ics
ics

NOTÍCIES DEL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS


06/05/2020  El CDR Solsonès, l’Associació de Micropobles de Catalunya i el Bar Vall Calent fan donació de material i aliments al Centre Sanitari

La llista d’empreses, organitzacions i entitats que han fet donacions al Centre creix

El Consell Comarcal i el Centre Sanitari del Solsonès volen agrair les noves donacions de material rebudes per part de diferents associacions i un establiment de restauració durant els darreres dies. En aquest cas han estat el CDR del Solsonès, que han donat salvaorelles, l’Associació de Micropobles de Catalunya, 50 mascaretes quirúrgiques, i el Bar Vall Calent de Solsona que ha fet donació d’entrepans i aigües pels professionals del Centre Sanitari del Solsonès.

Aquests gestos altruistes portats a terme aquests darrers dies, se sumen a les anteriors donacions fetes per part d’empreses, entitats, escoles i particulars d’aquestes darreres setmanes que ajuden a dotar de material preventiu als nostres professionals sanitaris.

Per altra banda des de la direcció del Centre Sanitari es segueix recomanant evitar acudir al Centre llevat que ens trobem davant d’un cas urgent. En cas de dubte trucar al 061 i per urgències truqueu al 112.