Tel. 973 48 11 72

Fax 973 48 10 98

Plaça Guitart s/n

Solsona

ics
ics

NOTÍCIES DEL CENTRE SANITARI DEL SOLSONÈS


27/05/2020  El Centre Sanitari adopta serioses mesures de control d’accés i reorganització a la vegada que adverteix davant el risc d’un rebrot si la població es relaxa

Es restringeix la lliure entrada al Centre Sanitari al qual caldrà acudir amb cita prèvia, llevat de casos d’urgència

El risc d’un rebrot és real tal i com s’ha demostrat en altres indrets de Catalunya. És per això que el Centre Sanitari del Solsonès ha pres mesures per tal que aquest risc de contagi en el si del Centre Sanitari sigui mínim.

Accés amb restriccions

El Centre Sanitari està destinant personal que s’ubicarà a l’entrada del recinte, amb l’objectiu de facilitar als usuaris que vulguin accedir-hi a adoptar una sèrie de mesures de protecció i prevenció. En primer lloc, an el mateix punt d’accés al Centre es prendrà la temperatura corporal als usuaris i se’ls aconsellarà posar-se la mascareta per tal de poder tenir accés. A més a més, se’ls proporcionarà hidrogel per les mans i uns guanys que hauran de mantenir posats mentre romanguin a les dependències. Llevat de casos urgents, els usuaris, per visitar-se, hauran d’haver concertat la cita amb antelació telefònicament; sense cita prèvia no s’hi podrà accedir.

Reorganització del servei

A més del control d’accessos, des de la direcció mèdica s’ha treballat en la reorganització dels diversos serveis. Els horaris de les cites queden determinats cada trenta minuts i es demana puntualitat màxima. Entre visita i visita els facultatius faran trucades telefòniques a usuaris per fer-ne el seguiment.

Especialistes a partir de l’1 de juny

Aquesta és la data en què es reprendran les consultes. Seran els mateixos especialistes els qui gestionaran la seva agenda, per la qual cosa s’informa als usuaris que seran els facultatius qui es posaran en contacte amb els pacients.

Finalment, des de la direcció mèdica del Centre Sanitari es vol reiterar que no s’acudeixi al Centre si no és imprescindible, ser el màxim d’escrupolosos amb els horaris i les mesures de seguretat, a la vegada que es reitera la crida a la prudència i no abaixar la guàrdia.